Ponnyridning & Klapphage

Hos oss på Årsta 4H gård finns möjlighet att hyra ponnyridning på ditt evenemang. Ponnyridning är ett uppskattat inslag och är en stor besöksdragare.

Ponnyridning – evenemang

För bokning av Ponnyridning på annan plats än på Årsta 4H Gård tillkommer en framkörningsavgift.
Under sommarhalvåret får vi en hel del förfrågningar och är därför tvungna att prioritera. Större evenemang som ”Barnens Dag”, ”Stadsskogens Dag”, ”Marknader” prioriteras före mindre tillställningar. För den som önskar Ponnyridning på sitt barnkalas rekommenderar vi att boka barnkalas hos oss. Mer info HÄR!

Bokningsförfrågan & prisuppgift – maila aktivitetsledare.arsta@4h.se

Häst & Vagn

Vill du boka Häst & Vagn för en tur kring Årsta är du välkommen att maila din förfrågan till oss. För bokning av Häst & Vagn utanför gården tillkommer framkörningsavgift.
I din bokningsförfrågan är det viktigt att du skriver hur många personer som avses åka så att vi på ett bra sätt kan möta era önskemål.

Bokningsförfrågan & prisuppgift – maila aktivitetsledare.arsta@4h.se

Klapphage

Vi har begränsad möjlighet till att ordna klapphage på annan plats. Vi hänvisar därför dig som är intresserad av klapphage till vår ”granngård”, Gränby 4H gård. Gränby har en bättre möjlighet att möjliggöra klapphage efter dina önskemål än vad vi på Årsta 4H har i dagsläget. Du som tidigare bokat klapphage via oss är självklart välkommen att höra av dig igen.

Bokningsförfrågan & prisuppgift – maila aktivitetsledare.arsta@4h.se

Bokningsförfrågan & prisuppgift:
aktivitetsledare.arsta@4h.se