PåsklovsKUL

På Årsta 4H Gård kommer det under Påsklovet att finnas en massa roliga aktiviteter att ta del av! Vi myser till det med film inne i vår egna kaniintäta biograf. För de yngre kommer vi ha Sagostund även den inne hos kaninerna. För den som är nyfiken på att börja rida kommer det finnas möjlighet att gå ”Prova på”. 

Vecka Dag Aktivitet – Tid Åldersgrupp Anmälan
14 Tisdag 4 april Prova på ridning – Kl. 10 5 – 9 år FULLBOKAT – KÖLISTA»
14 Tisdag 4 april Prova på ridning – Kl. 11 5 – 9 år FULLBOKAT – KÖLISTA »
14 Tisdag 4 april Sagostund hos kaninerna – Kl. 14 fr. 3 år FULLBOKAT – KÖLISTA »
14 Onsdag 5 april Filmvisning hos kaninerna – Kl. 11 fr. 6 år ANMÄL HÄR »
14 Torsdag 6 april Äggjakt – Kl. 10-12 2 – 99 år ANMÄLAN STÄNGD!

Filmvisning hos kaninerna!

Att träffa kaninerna på gården är ett uppskattat inslag hos barnen. Vad sägs om att öka på mysfaktorn ännu mer? Måndag och onsdag under Påsklovet kan du titta på film inne hos kaninerna. En trygg miljö och som på ett lugnt sätt främjar relationen mellan barn och djur.

SagoStund hos kaninerna

Kom och lyssna på en saga tillsammans med våra kaniner. Vänder sig till de yngre barnen och som förälder är du med under sagostunden. En mysig stund för alla!

Prova på ridning

För dig som är intresserad av att prova på ridning finns nu möjlighet hos oss på Årsta 4H gård. Vänder sig till dig som inte har någon tidigare erfarenhet. Du får rida på ett av våra snälla Gotlandsruss.

Anmälan & bekräftelse

Anmälan sker via vår medlemsportal ”Antribe.  Genom att klicka på länken ”Anmäl Här” ovan under aktuellt event blir du skickad till aktuellt event.

”Anmäl mig till evenemang” = Det finns platser kvar på aktuellt evenemang. Genom att göra en anmälan har du fått plats på evenemanget.

”Ställ dig i kö, evenemanget fullt” = Samtliga platser till evenemanget är bokade. Du kan ställa dig i kö. Hoppar någon som fått plats av ersätts platsen enligt turordning från kölistan.

Frågor? – aktivitetsledare.arsta@4h.se