Läger under loven

På Årsta 4H Gård anordnas varje år flertalet läger under skolloven. Under sommarlovet har vi dagläger på gården i princip hela sommaren där barnen får möjlighet att träffa och umgås med gårdens alla djur. Vi har även kaninläger och hästläger för de som är intresserade där man fokuserar främst på enskilt djurslag.

 

Läger 2024

Nedan hittar du de läger som anordnas av Årsta 4H Gård. Klicka på länken under ”Anmälan” för aktuellt läger för att anmäla ditt barn till lägret.

Platserna kan vara begränsade. Se därför till att anmäl ditt barn i god tid till det eller de läger barnet önskar gå. Anmälan stänger senast sista anmälningsdag eller när samtliga platser på lägret är upptagna.

Vi erbjuder kostnadsfria lägerplatser

Åhlén-stiftelsen:
Med stöd av Åhlén-stiftelsen kan vi erbjuda kostnadsfria lägerplatser under loven, till dem som av någon anledning inte har möjlighet att betala avgiften. Kontakta oss för att höra mer om detta – uppsala@4h.se.

Gäller 4H-gården i Årsta under sommarlovet 2024.

Uppsalahem:
Uppsalahem sponsrar lägeravgiften för de som bor i deras fastigheter. Kontakta oss för att höra mer om detta – uppsala@4h.se.

Gäller 4H-gården i Årsta utvalda veckor under sommarlovet.

Anmälningsvillkor

Innan du anmäler till våra kurser och/eller är det viktigt att du läser igenom och är medveten om våra Anmälningsvillikor.

 Anmälningsvillkor till våra Kurser & Läger hittar du HÄR!

 

Vecka Läger Datum – Lov Åhlén Stiftelsen UppsalaHem Anmälan
8 Dagläger 19-23 feb – Sportlov passerat
14 Dagläger 2-5 april – Påsklov
Mer info, se Gränby 4H
passerat
14 PåskPonny 2-5 april – Påsklov passerat
24 PonnyMys 13 juni
24 PonnyMys 14 juni
25 Dagläger 17-20 juni (ej midsommarafton) ANMÄL HÄR »
26 Dagläger 24-28 juni

ANMÄL HÄR »
27 Dagläger 1-5 juli

ANMÄL HÄR »
28 Sommarponny 8-12 juli ANMÄL HÄR »
31 Sommarponny 29 juli – 2 augusti ANMÄL HÄR »
32 Dagläger 5-9 augusti

ANMÄL HÄR »
33 Dagläger 12-16 augusti

ANMÄL HÄR »


innebär att det dessa läger finns möjlighet att ansöka om kostnadsfri lägerplats för ditt/dina barn (se mer info ovan). Kontakta uppsala@4h.se för information om dessa lägerplatser. 

Anmälan & bekräftelse

Anmälan sker via vår medlemsportal ”Antribe”.  Genom att klicka på länken ”Anmäl Här” ovan under aktuellt event blir du skickad till aktuellt event.

”Anmäl mig till evenemang” = Det finns platser kvar på aktuellt evenemang. Genom att göra en anmälan har du fått plats på evenemanget.

”Ställ dig i kö, evenemanget fullt” = Samtliga platser till evenemanget är bokade. Du kan ställa dig i kö. Hoppar någon som fått plats av ersätts platsen enligt turordning från kölistan.

AnmälningsvillkorTill våra Kurser & Läger hittar du HÄR!

Frågor? – aktivitetsledare.arsta@4h.se

För att delta på våra aktiviteter, läger, kurser mm. krävs medlemskap i Årsta 4H Klubb. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som gäller för vistelsen på gården. medlemskapet gäller för ett kalenderår. Mer info »

Dagläger

Våra dagläger vänder sig till barn i åldrarna 7-12 år. Vi umgås med alla gårdens djur, leker lekar, spelar spel, bakar och mycket mer! Vilka veckor vi har Dagläger, se tabell. Mer info >>

Kaninläger

Ett läger för dig som älskar kaniner! Vi lär oss om kaninens skötsel, vad kaninen ska äta och gör en massa roliga kaninaktiviteter. Ett perfekt läger för den som har kanin, funderar på att köpa kanin eller helt enkelt bara älskar kaniner! Anmälan & info »

Körläger- mer info kommer längre fram

Lägret vänder sig till dig som är mellan 13-99 år från 10 år i betalande vuxens sällskap. På lägret får du lära dig grunderna i att köra häst och vagn. Begränsat antal platser!

PonnyPyssel

Ponnypyssel är ett läger som vänder sig till dig som är nybörjare gällande hästar men som vill lära dig allt! Lägret fokuserar på att umgås med hästar, skötsel, pyssel, och är perfekt för den som älskar hästar!