Läger under loven

På Årsta 4H Gård anordnas varje år flertalet läger under skolloven. Under sommarlovet har vi dagläger på gården i princip hela sommaren där barnen får möjlighet att träffa och umgås med gårdens alla djur. Vi har även kaninläger och hästläger för de som är intresserade där man fokuserar främst på enskilt djurslag.

 

Läger 2024

Nedan hittar du de läger som anordnas av Årsta 4H Gård. Klicka på länken under ”Anmälan” för aktuellt läger för att anmäla ditt barn till lägret.

Platserna kan vara begränsade. Se därför till att anmäl ditt barn i god tid till det eller de läger barnet önskar gå. Anmälan stänger senast sista anmälningsdag eller när samtliga platser på lägret är upptagna.

Du som bor hos UppsalaHem – se hit!

Du som är hyresvärd hos UppsalaHem kan under angivna lägerveckor (se tabellen nedan vilka veckor det gäller) få lägeravgiften sponsrad av din hyresvärd, UppsalaHem.
OBS! Endast lägeravgiften – medlemsavgiften bekostar man själv. 

Hur anmäler jag?
Anmäl ditt barn som vanligt  via länken för aktuell lägervecka. Skicka sedan ett mail till uppsala@4h.se – märk mailet med ”Lägerplats – UppsalaHem” och meddela vilket/vilka barn det gäller och att det gäller plats hos Årsta 4H-gård.

Kostnadsfri lägerplats – Dagläger Sportlov & Påsklov 2024

Med stöd av Region Uppsala har vi kunnat erbjuda ett begränsat antal kostnadsfria lägerplatser, för dig som av någon anledning har svårt att betala ordinarie pris. Maila till uppsala@4h.se för att få mer information om hur du går tillväga för att ta del av en kostnadsfri lägerplats.

Anmälningsvillkor

Innan du anmäler till våra kurser och/eller är det viktigt att du läser igenom och är medveten om våra Anmälningsvillikor.

 Anmälningsvillkor till våra Kurser & Läger hittar du HÄR!

 

Vecka Läger Datum – Lov Region Uppsala UppsalaHem Anmälan
8 Dagläger 19-23 feb – Sportlov passerat
14 Dagläger 2-5 april – Påsklov
Vi har inget eget Dagläger på Årsta denna period utan hänvisar till Gränby 4H för den som vill gå på Dagläger
se Gränby 4H »
14 PåskPonny 2-5 april – Påsklov ANMÄL HÄR »
24 PonnyMys 13 juni
24 PonnyMys 14 juni
25 Dagläger 17-20 juni (ej midsommarafton) ANMÄL HÄR »
26 Dagläger 24-28 juni ANMÄL HÄR »
27 Dagläger 1-5 juli ANMÄL HÄR »
28 Sommarponny 8-12 juli ANMÄL HÄR »
31 Sommarponny 29 juli – 2 augusti ANMÄL HÄR »
32 Dagläger 5-9 augusti ANMÄL HÄR »
33 Dagläger 12-16 augusti ANMÄL HÄR »

 

Anmälan & bekräftelse

Anmälan sker via vår medlemsportal ”Antribe”.  Genom att klicka på länken ”Anmäl Här” ovan under aktuellt event blir du skickad till aktuellt event.

”Anmäl mig till evenemang” = Det finns platser kvar på aktuellt evenemang. Genom att göra en anmälan har du fått plats på evenemanget.

”Ställ dig i kö, evenemanget fullt” = Samtliga platser till evenemanget är bokade. Du kan ställa dig i kö. Hoppar någon som fått plats av ersätts platsen enligt turordning från kölistan.

AnmälningsvillkorTill våra Kurser & Läger hittar du HÄR!

Frågor? – aktivitetsledare.arsta@4h.se

För att delta på våra aktiviteter, läger, kurser mm. krävs medlemskap i Årsta 4H Klubb. I medlemskapet ingår en olycksfallsförsäkring som gäller för vistelsen på gården. medlemskapet gäller för ett kalenderår. Mer info »

Dagläger

Våra dagläger vänder sig till barn i åldrarna 7-12 år. Vi umgås med alla gårdens djur, leker lekar, spelar spel, bakar och mycket mer! Vilka veckor vi har Dagläger, se tabell. Mer info >>

Kaninläger

Ett läger för dig som älskar kaniner! Vi lär oss om kaninens skötsel, vad kaninen ska äta och gör en massa roliga kaninaktiviteter. Ett perfekt läger för den som har kanin, funderar på att köpa kanin eller helt enkelt bara älskar kaniner! Anmälan & info »

Körläger- mer info kommer längre fram

Lägret vänder sig till dig som är mellan 13-99 år från 10 år i betalande vuxens sällskap. På lägret får du lära dig grunderna i att köra häst och vagn. Begränsat antal platser!

PonnyPyssel

Ponnypyssel är ett läger som vänder sig till dig som är nybörjare gällande hästar men som vill lära dig allt! Lägret fokuserar på att umgås med hästar, skötsel, pyssel, och är perfekt för den som älskar hästar!