Lions Julgåva 2023

Julgåvan 2023 är ett bidrag till 4H gårdarna där barn och ungdomar får lära om djur och natur, ta eget ansvar och skapa en meningsfull fritid. 

 

Vad är Lions Julgåva?

Lions Julgåva kommer i form av Julkort i A6 format och ett kort i A4-format som säljs till företag. Du som köper en Julgåva kan vara säker på att alla pengarna oavkortat går till 4H gårdarna i Uppsala och deras arbete för barn och unga, av barn och unga.

 

Julkort finns att hämta hos oss på Årsta 4H Gård.

Julkort A6 format – 20:-/st
Julkort A4 format (till företag) – minst 250:-/st

Betalning sker via Swish: 123 426 23 41 glöm inte skriva ”Julgåvan” i meddelandet

Lions Julgåva 2023

4H i Uppsala har fått den stora äran att tilldelas Lions Julgåva 2023!

Lions Club Upsala Disa

Lions gör världen lite bättre att leva i, både i din närhet eller på annan plats på jorden. Lions är världens största ideella hjälporganisation med 1,4 miljoner medlemmar, varav 10 000 i Sverige. Lions finns i mer än 200 länder. Medlemmarna engagerar sig i olika hjälp- och samhällsprojekt. Kvinnorna och männen ger av sin fritid för att förbättra livskvaliten för andra människor lokalt, nationellt och internationellt. I mer än ett århundrade har Lions medlemmar stärkt lokala samhällen, genom konkreta hjälpinsatser och humanitära projekt.

Lions är politiskt och religiöst neutralt, men fördömer våld och förtryck i alla dess former.

Lions gör världen lite bättre att leva i, både i din närhet eller på annan plats på jorden. Lions är världens största ideella hjälporganisation med 1,4 miljoner medlemmar, varav 10 000 i Sverige. Lions finns i mer än 200 länder. Medlemmarna engagerar sig i olika hjälp- och samhällsprojekt. Kvinnorna och männen ger av sin fritid för att förbättra livskvaliten för andra människor lokalt, nationellt och internationellt.

Mer om Lions Club Upsala Disa finns att läsa Här »