Boka ett gårdsbesök

Att besöka Årsta 4H Gård är kostnadsfritt. På gården kan du titta på djuren på andra sidan staketet, ta en pick-nick i gräset eller promenera i de fina omgivningarna runt gården.

För den som vill komma djuren närmare vill vi på Årsta 4H Gård ge möjlighet till att träffa och klappa djuren. För att detta ska ske på ett säkert sätt för både djur och människor finns möjlighet att boka gårdsbesök.

Följ med ”bakom kulisserna” på Årsta 4H gård och få en chans att inte bara komma nära djuren, utan lära dig mer om varje enskild individ. Visste du t.ex. att alla djur på Årsta 4H har ett namn?

För bokning/mer information maila oss på: aktivitetsledare.arsta@4h.se

Privat-/Familje- bokning

 

Gårdsbesök

Pris: På förfrågan

Tid: 1-1,5 h
Antal: 4-8 personer
Ålder: 4år och uppåt

Vi anordnar guidade turer på gården för mindre grupper för både barn och vuxna. Skräddarsy ert besök som ni vill, är det något speciellt djur ni vill besöka/lära er mer om skriv detta i er bokning. Skriv i er bokning ålder på deltagare så anpassar vi turen efter er.

Matrundan

Pris: På förfrågan

Tid: Kl. 15.00 – 16.00, vardagar
Antal: max 6 personer
Ålder: 4 år och uppåt

Följ med vår personal och mata djuren på gården. Ni får hjälpa till att mata våra får, getter, kaniner, och grisar och under tiden berättar vår personal lite om varje djur. Ett roligt besök för den djurintresserade!

Förbokning krävs – kontakta oss på arsta@4h.se

För-/ skolklasser

 

REDE Besök

Tid: 1-1,5h
Ålder: från förskolan upp till årskurs 5

Vi arbetar med Djurskyddets material REDE – Respekt, Empati, Djur, Etik. Under ett besök hos oss lär sig barnen med hjälp av djuren på gården vikten av att respektera andra människor och djur och övningarna i REDE för skolan är utformad efter mål i läroplanen.

Kontakta oss om du vill boka ett besök med er skolklass!

Bondgårdsbesök

Pris: På förfrågan

Tid: 1 timme

Vi träffar några av gården djur och får lära oss mer om dem.