Fira kalas hos oss på Årsta 4H-gård

Tänk att få fira sitt kalas bland en massa gulliga djur, med skattjakt och kanske dagens höjdpunkt – ponnyridning! Hos Årsta 4H blir detta drömkalas verklighet!

Lika mycket som det är roligt för barnen, lika mycket underlättar det för dig som förälder. Kalaset där allt är fixat och pyntat innan och där städningen efter inte är något ni behöver tänka på.

kalas_hemsida

OBS! Bokning kan senast göras 3 veckor innan aktuellt datum då ni vill ha kalaset. Detta då vi behöver tid att hitta personal för att sedan ge återkoppling så att ni kan skicka inbjudningar. Är det så att du inte hittar lediga datum kan det vara så att det är för tätt inpå.

 >> TILL BOKNINGEN <<

Information

Klicka på bilden här på sidan för att komma till information samt vanliga frågor och svar. Saknar du något i denna information som du önskar svar på, tveka inte att höra av dig till aktivitetsledare.arsta@4h.se

I samband med din bokninsförfrågan till oss via boka.se kommer du få ett mail som bekräftar att vi har tagit emot din bokning. I detta mail finns en bifogad fil med ytterligare information om kalaset, betalningsvillkor mm.